У британцев такое отношение к своей еде, которое не похоже ни на какое другое отношение в стране. Когда-то это было чем-то, что никогда не обсуждалось в приличной компании, теперь это то, чем одержима нация. Но развиваем ли мы, наконец, культуру питания или просто действуем по привычке? • "Еда для Англии" - это занимательное, подробное и несколько ироничное наблюдение за британцами и их кухней, их приготовлением, их приемом пищи и тем, как они ведут себя в ресторанах, с главами, посвященными, среди прочего, званым обедам, поминальным чаепитиям, индийским ресторанам, диетам и питанию в условиях влияние • Написанная в фирменном читабельном стиле Найджела Слейтера, "Еда для Англии" подчеркивает наше особое отношение к изысканному искусству приготовления пищи
My-shop.ru
г. Москва
1 952 руб.
Nigel Slater fans will love this bestselling classic recipe book, packed full of simple but tasty dishes • 'This is real cooking. The roast potato that sticks to the roasting tin; the crouton from the salad that has soaked up the mustardy dressing ... these are the things that make something worth eating. And worth cooking' Nigel Slater • Nigel Slater's sumptuous recipes are not about making fancy stocks and sauces or perfecting spun-sugar baskets. They are about using the best quality ingredients to make food that is a joy to eat. Freshness, simplicity and flavour: these are what count for Nigel Slater in the easy-to-follow and deliciously satisfying meals contained in Real Cooking • Nigel Slater is the Observer's food writer, writing a month column for Observer Food Monthly
My-shop.ru
г. Москва
4 408 руб.
Nigel Slater's inspirational guide to home cooking • 'I want you to take in the spirit of the recipes and to deviate according to your ingredients and your feelings. I urge you to break the rules. I want you to follow your appetite.' • Inspiring and irresistible, 'Appetite' takes a hundred simple classics and casts aside the insecurities of normal recipes. Ingredients are listed, followed by a suggestion of how much you might need, i.e. 'double cream - start with 100 ml then see how you go'. Readers will be liberated to use their own judgement, indeed actively encouraged to skip half the ingredients for pared-down versions that will teach them the essence of a dish. Recipe titles reflect this approach - 'a cheap spaghetti supper', 'a big pork roast', 'a curry to make you sweat'
My-shop.ru
г. Москва
3 691 руб.